Îndrăznește Să Călătorești...

Să Facem Cunoștință

Salutare, suntem un cuplu îndrăgostit iremediabil de călătoriile DIY.
Georgiana și Bogdan, un inginer și un programator, doi visători ce își doresc să experimenteze și să descopere tot ce ține de magia călătoritului, de la a cunoaște oameni noi și a vizita locuri, până la a degusta tot felul de mâncăruri tradiționale.

Povestea Noastră

Încă de când eram mici ne-am dorit să vedem ce e dincolo de țărisoara asta a noastră. Să explorăm cât mai mult posibil. A călători în afară era considerat un lux, nu ne-am permis. Dar, cu timpul, situația s-a schimbat și acel „vis” ce-l aveam a devenit mult mai permisibil, nu doar pentru noi, ci pentru toată lumea.Așadar de cel puțin 6 ani suntem „infectați cu microbul călătoritului„.Îi spunem „microb”, deoarece o dată cu prima călătorie avută, sigur vă veți dori să călătoriți și mai mult.

Proiectul / Misiunea VisCălător

Prin VisCălător ne propunem să vă ajutăm să călătoriți mai mult și cu bani mai puțini. Dorim să împărtășim cu voi din experiența noastră de până acum.

Aici veți găsi articole din călătoriile noastre, poze, cât și ponturi pentru vacanțe sau zboruri cu un buget cât mai redus.

Nu suntem agenție de turism, toate vacanțele prezentate sunt de tipul DIY!

Pentru Că E Frumos Să Împarți

Accesând oricare din cele două imagini, veți avea parte de reduceri, la prima rezervare făcută, la cele mai mari platforme de rezervări online : Booking.com, airbnb.
Cea de la Booking.com vă oferă înapoi pe card după terminarea sejurului, suma de 15 $, iar cea de la airbnb vă oferă o reducere in valoare de 34 euro pentru viitoarea călătorie.

Close Menu